PIRAMIDE DORDRECHT

Recentebeoordeling


4 sterren uit 3583 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Piramide Dordrecht. Meer weten? Ontdek meer

17 jun 2024 om 9:13 Voor een zondag prima op tijd geleverd, alles warm en heel lekker
11 jun 2024 om 2:21 Al jarenlang bestel ik hier shoarma Wat mij betreft het beste shoarmazaak, geen harde stukjes in de shoarma, en ze komen altijd vroeger dan de tijd die aangegeven is geweldig 10 sterren Wat mij betreft
9 jun 2024 om 2:31 Eten besteld 00:25 zit op dit moment (02:28) nogsteeds te wachten en ze nemen de telefoon niet op…. Ben vaste klant maar dit is geen service. Bestelling was bevestigd door het restaurant maar tot nu toe dik 2 uur later nog niets vernomen!
4 jun 2024 om 18:31 was weer super lekker!
3 jun 2024 om 19:16 Top
25 mei 2024 om 22:15 Eten was redelijk, de helft van de sausen niet bij geleverd en ook nog de salade die ik besteld had 2x niet gekregen. Als excuses dat het te druk was maar loop zeker wel 10 euro mis door dat de bestelling niet goed naar gekeken is!!
22 mei 2024 om 13:32 Kapsalon was lauw en had bij opmerkingen zonder salade aangegeven, krijg vervolgens een kilo salade erop
20 mei 2024 om 21:45 Heerlijk eten. Vooral the kapsalon!
19 mei 2024 om 5:57 Eten prima gesmaakt. Alleen miste ik wel de salade, heb ik wel voor betaald, erg jammer!
4 mei 2024 om 20:38 heerlijk priema