PIRAMIDE DORDRECHT

PIRAMIDE DORDRECHT Spareribs lijn

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 3223 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Piramide Dordrecht. Meer weten? Ontdek meer

13 aug 2022 om 18:24 Gave me food poisoning, also no fork included, for a kapsalon.
9 aug 2022 om 21:50 Ik geef aan dat ik met 40 euro betaald, kost 37 euro en de bezorger heeft het niet terug maar hij heeft nog wel 1,70. Zo kan je wel makkelijk je fooi verdienen, beetje jammer dit.
29 jul 2022 om 20:37 Shoarma was erg lekker. Alleen jammer ik vroeg om gebakkem aardappelen en kreeg kreukel friet.
27 jul 2022 om 21:52 Precies op de afgesproken tijd bezorgd door een leuke, vriendelijke bezorger. Het eten was perfect op temperatuur en heerlijk gekruid. Bij dit lamsvlees heb je eigenlijk maar een vleugje saus nodig. Heerlijk gegeten dus!
22 jul 2022 om 19:45 Eten kwam koud aan, bezorgingstijd zou 39 minuten zijn maar het duurde langer dan anderhalve uur!! Verder had ik gebeld en er is gewoon opgehangen in mijn oor tijdens dat ik sprak!!! Echt ongelooflijk
18 jul 2022 om 12:39 Broodjes shoarma waren lekker! De kapsalon was jammer genoeg wat minder deze keer, patat was oranje door het vet van de shoarma. Losse patat was vergeten, deze is nog wel bezorgd, na mijn belletje.
16 jul 2022 om 21:19 Meer dan 2 uur gewacht pffff
16 jul 2022 om 2:47 Mooi kut eten was redelijk maar de bezorging uitermate slecht bijna twee uur gewacht en dan ook nog de verkeerde sauzen als je zegt ik lever binnen 50min doe dat ook
11 jul 2022 om 19:08 Alleen jammer dat ze broodje gezond op een warme bak zetten salade word dan warm
11 jul 2022 om 11:38 De Turkse pizzas waren top en lekker warm !,
11 jul 2022 om 2:42 Heerlijke kapsalon shoarma, lekkere knoflooksaus en geen harde stukken I love piramide
10 jul 2022 om 22:08 Heel snel en vriendelijke bezorging